Şeful poliţiei din Koln a fost suspendat din funcţie

După ce polițiștii germani au contrazis informațiile conducerii lor legate de agresiunuile sexuale din noaptea de Revelion, șeful poliției din Koln a fost suspendat din funcție, informează B1 TV.

Mai mulţi ofiţeri au declarat presei germane că zeci de oameni au fost arestaţi în urma plângerilor femeilor, iar majoritatea erau imigranţi din Siria şi Afganistan. Şefii poliţiei şi primarul oraşului declaraseră că nu sunt dovezi împotriva imigranţilor. Agresiunile din Germania au un ecou răsunător şi în restul Europei. Premierii Slovaciei şi Cehiei vor un summit extraordinar al UE, pentru o consolidare a graniţelor uniunii. 

Polițiștii din Koln care au participat la operațiunea din noaptea de Revelion au controlat actele de identitate a peste 100 de oameni, iar unii dintre aceștia au fost duși la secție sau reținuți, informează cotidianul Die Welt.

Cei mai mulţi erau sirieni intraţi în Germania în ultimele luni şi care aveau depuse cereri de azil. Agenţii contrazic astfel informaţia conform căreia nu s-ar ști despre ce agresori este vorba. Mai mult, o altă publicaţie nemţească susţine că originea agresorilor a fost ținută secretă în mod voit de către conducerea poliției. De altfel, şeful poliţiei din Koln a fost suspendat din funcţie, fiind acuzat de lipsa de acţiune a poliţiei în noaptea de Anul Nou.

Agresiunile din noaptea dintre ani l-au indignat până și pe premierul Slovaciei care a cerut un summit extraordinar al UE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel