Clipe de groază în Germania. Primarul din Koln, sfaturi care au stârnit revoltă

Henriette Reker, primarul oraşului Koln, care a fost înjunghiată în octombrie 2015 din cauza campaniei sale prorefugiaţi, dă sfaturi după agresiunile sexuale la care au fost supuse femeile din Germania.

"Ce pot face femeile pentru a se proteja?" Acest lucru a fost întrebată, la o conferință de presă, primarul orașului Koln. Ea le-a recomandat femeilor să păstreze distanța lungime de un braț de străini. 

În plus, Henriette Reker le-a sfătuit pe femeile tinere "să meargă împreună în grupuri, să nu stea separate". Practic, primarul din Koln dă vina pe femei pentru agresiunile sexuale și le invită la o schimbare de comportament, motiv pentru care a fost taxată de internauții de pe Twitter.

Koln, cele mai multe incidente

În Koln, oraşul în care au fost reclamate cele mai multe incidente, un bărbat a descris cum partenera sa şi fiica lui de 15 ani au fost înconjurate de o mulţime enormă de bărbaţi lângă staţia de metrou, fiind incapabil să le sară în ajutor. "Atacatorii le-au prins de sâni şi le-au pipăit între picioare", a spus acesta.

O britanică care vizită Kolnul a declarat că mai mulţi bărbaţi care nu vorbeau nici engleză, nici germană, au aruncat în ea cu petarde. 

Acum, autorităţile sunt îngrijorate de festivalul programat la începutul lui februarie, la care sunt aşteptaţi sute de mii de oameni pe străzile oraşului.

Până marţi dimineaţă, poliţia a înregistrat 90 de plângeri mergând de la hărţuire până la cel puţin un viol şi se aşteaptă la altele, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, citat de agenţia DPA, preluată de AFP.

Citește și Ce dezvăluie atacurile imigranților musulmani din Germania despre proiectul european 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel