"Ponta e infinit mai periculos decât Băsescu"

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Președintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, crede că premierul Victor Ponta este "infinit" mai periculos decât președintele Traian Băsescu și va face tot îi stă în putință pentru a-l împiedica pe liderul PSD să ajungă șeful statului.

"Victor Ponta e mai periculos pentru România decât Traian Băsescu, pentru că e premier și are șansa de a prelua președinția României, pe când Traian Băsescu pleacă. Domnul Băsescu, cum s-a văzut și din aceste alegeri, nu mai are o marjă de influență politică puternică, nu are nicio șansă să devină premier, e un om care mai are câteva luni de mandat. În acest moment, marele pericol pentru România este pericolul roșu.

Citește și: Antonescu: Băsescu a făcut o mișcarea spectaculoasă

Cu Vasile Blaga am vorbit chiar azi, este reprezentantul unui partid din PPE, vom fi colegi, avem ce discuta. MRU m-a vizitat la sediul din Kiseleff, cu Traian Băsescu în acest subiect nu avem ce discuta, mai are câteva luni de mandat de președinte al României, face parte din trecutul politic al României. Doamna Udrea e un personaj în vogă, bine mediatizat, nu am de să anvizajez cu o discuție cu doamna Udrea. Îmi pare rău că PNȚCD a încăput pe mâna unor șarlatani politici, a unor escroci, mă refer la domnul Moisescu. Voi face tot ceea ce trebuie făcut fie și pentru a mă implica, fie prin a mă retrage pentru ca prostul gust reprezentat de Victor Ponta să nu triumfe", a spus Crin Antonescu, marți seară, la emisiunea "Jocuri de Putere", de la Realitatea Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel