Antonescu: Nu a existat o rezoluție anti-Băsescu

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Președintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a refuzat să semneze o declarație a partidului împotriva colaborării cu președintele Traian Băsescu. 

UPDATE: Crin Antonescu a declarat că nu s-a pus niciodată problema unei astfel de rezoluții, care ar fi fost "absurdă".

"Nimeni nu a cerut în Delegația Permanentă, și sunt 200 de martori, o asemenea rezoluție. Mi s-ar părea superfluă, pentru că nu știu care pesedist repetă papagalicește că noi colaborăm cu Traian Băsescu", a spus Antonescu după o ședință PNL.

Potrivit Antena 3, Crin Antonescu nu a fost de acord cu semnarea unei declarații prin care partidul să excludă orice colaborare cu Traian Băsescu. 

PNL discută o unificare cu PDL. Vasile Blaga nu exclude una și cu PMP, partidul lui Traian Băsescu. Întrebat despre acest fapt, președintele PDL a declarat că nu a fost întrebat de partidul Elenei Udrea despre o colaborare și, că deocamdată, discuțiile se poartă acum în Partidul Mișcarea Populară. 

Antena 3 mai scrie că omul cheie în vederea unei colaborări cu Traian Băsescu este Sorin Frunzăverde, care, după ce a demisionat, în martie 2012 din  PDL, a înregistrat la OSIM marca Partidul Naţional Popular Liberal. Atunci, Frunzăverde spunea că vrea "consolidarea termenilor şi pentru a evita ca după alegerile parlamentare să apară noi formaţiuni sau alianţe care să revendice doctrina de dreapta pe scena politică".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel