Ponta, atac furibund după negocierile PNL - PDL -FC

victor ponta_crin antonescu
victor ponta_crin antonescu

Premierul Victor Ponta a ironizat tentativa partidelor de dreapta de a construi un proiect politic comun, spunând că liderii PNL, PDL și FC se pupă după ce în urmă cu o zi s-au scuipat.

Întrebat ce părere are despre remarca Elenei Udrea, că nu renunță la Traian Băsescu în contextul negocierilor cu celelalte partide, Ponta spus că "nici ceilalți nu renunță la Traian Băsescu pentru că la summit-ul PPE n-o să meargă Crin Antonescu, o să meargă tot Traian Băsescu"

"Nu pot decât să vă spun că zilele acestea chiar și Caragiale a fost lăsat în urmă. Nu-mi pot închipui cât de comic va fi să-l văd pe dl. Antonescu coleg cu Viktor Orban și cu Laszlo Tokes, nu-mi pot închipui iubirea între dna. Norica Nicolai și dna. Monica Macovei, nu-mi pot închipui cum se va simți dna Renate Weber, unul dintre cei mai aspri critici ai PPE, în grupul PPE.

Citește și: Atuul cu care Udrea merge la negocierile cu PDL și PNL

Nu-mi pot închipui cum cei de la PPE, care au spus că, alături de mine, Crin Antonescu a dat o lovitură de stat în 2012 și subminează statul de drept este colegul lor. Nu-mi pot închipui cum o să ne explice de mâine dl. Ungureanu, dl Antonescu și  dl Blaga că tot ce au zis unul despre altul în ultimii ani nu este adevărat, de fapt ei se apreciază foarte mult", a declarat Victor Ponta, marți, de la Bruxelles.

Președintele PSD a spus că discuțiile între PNL, PDL și PMP sunt un scenariu fericit pentru social-democrați și a arătat că "ridicolul nu va trece mai repede de un an doi".

"Și chiar dacă au acest talent de a se pupa exact a doua zi după ce s-au scuipat, măcar din acest punct de vedere dl. Băsescu are mai multă demnitate. Domnia sa a fost scuipat și a depus plângere penală. Ceilalți s-au tot scuipat trei ani și azi se pupă. Chiar merită dl Băsescu să-i reprezinte pe toți la summit-ul PPE", a declarat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel