DRAGNEA, de acord cu BĂSESCU în privința lui ANTONESCU

Vicepremierul Liviu Dragnea pare să fi căzut de acord cu președintele Traian Băsescu, în ceea ce-l privește pe liderul interimar al PNL, Crin Antonescu.

Președintele executiv al PSD consideră că Antonescu nu o să candideze la alegerile prezidențiale din 2014, având în vedere situația actuală din PNL.

Citește și: Victor Ponta, dezvăluire surprinzătoare: Am votat cu ANTONESCU. Îl consideram schimbarea de care are nevoie România

"La Cotroceni cred că nu o mai meargă (Crin Antonescu — n.r.). (...) Văd cum evoluează lucrurile, din afară lucrurile se văd mult mai bine decât din interior", a declarat Liviu Dragnea, joi, solicitat să comenteze afirmațiile lui Crin Antonescu, care a spusese că tot el este candidatul PSD la prezidențiale.

Despre faptul că liberalul s-a declarat, în glumă, fericit că Victor Ponta ar putea să-l voteze la alegerile prezidențiale, așa cum a votat în trecut candidați de dreapta, Liviu Dragnea a replicat, citat de Agerpres: "Cred că Victor nu o să aibă șansa aceasta, pentru că nu o să candideze (Crin Antonescu — n.r.). Eu așa cred. Domnul Ponta cred că o să candideze. În toată țara, unde am fost, toată lumea i-a cerut lucrul acesta".

Gând la gând cu Băsescu

"Sunt multe speculații pe piața politică românească, dar iată că se infirmă unul. Crin Antonescu a demisionat din funcția de președinte al PNL, deci probabil nu va mai candida" la prezidențiale, declarase anterior Traian Băsescu, într-un interviu acordat unei televiziuni din Bulgaria.

Vezi și: Antonescu nu va mai candida la președinție, crede Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel