ARGENTINA - BOSNIA-HERȚEGOVINA 2-1: MESSI a adus victoria „Pumelor”

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ARGENTINA și BOSNA-HERȚEGOVINA au debutat, duminică noapte, în GRUPA F de la CUPA MONDIALĂ FIFA 2014 din BRAZILIA.

Vezi și: CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: PROGRAM, REZULTATE, CLASAMENTE din GRUPE și TELEVIZĂRI, pe DCNEWS


CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ARGENTINA s-a impus cu 2-1, grație autogolului înscris de KOLASINAC și reușitei lui LEO MESSI, în timp ce, pentru BOSNIACI, IBISEVIC a redus din diferență pe final. Sud-americanii nu au convins, într-o partidă în care echipa antrenată de SAFET SUSIC le-a pus mari probleme, iar în ultimele minute a alergat după egalare.

Vezi și: FRANȚA - HONDURAS 3-0: Primul gol validat cu ajutorul tehnologiei la CM 2014


ARGENTINA a reușit cea mai rapidă deschidere de scor de la CM 2014, grație autogolului marcat de fundașul stânga bosniac, KOLASINAC, după o lovitură liberă executată bine în careu de MESSI.

Debutantă la un CAMPIONAT MONDIAL, BOSNIA-HERȚEGOVINA a fost aproape de egalare cu patru minute înainte de pauză, dar Sergio Romero s-a opus excelent loviturii de cap trimise de Lulic, în urma unui corner.

În repriza a doua, după o lovitură liberă executată mult peste poartă, LEO MESSI a ieșit la rampă, dublând avantajul ARGENTINEI, în minutul 65. Atacantul Barcelonei a luat o acțiune pe cont propriu, a combinat bine cu un coechipier și a șutat din marginea careului, mingea trimisă din el intrând în poartă după ce a lovit bara din dreapta lui Begovic.

În minutul 85, IBISEVIC a reușit să reducă din diferență, cu toată opoziția lui Romero, marcând primul gol al BOSNIEI la un CAMPIONAT MONDIAL.

Pe final de joc, BOSNIA-HERȚEGOVINA a încercat în zadar să egaleze, în timp ce ARGENTINA s-a mulțumit să reacționeze pe contraatac. MESSI a fost aproape să reușească dubla, însă șutul său din unghi a lovit plasa laterală a porții adverse, în prelungirile partidei.

Echipe de start:

ARGENTINA: Sergio Romero - Pablo Zabaleta, Hugo Campagnaro, Federico Fernández, Ezequiel Garay, Marcos Rojo - Maxi Rodríguez, Javier Mascherano, Angel Di María - Lionel Messi, Sergio Agüero. ANTRENOR: Alejandro Sabella.

BOSNIA ȘI HERȚEGOVINA: 
Asmir Begovici - Mensur Mujdza, Emir Spahici, Ermin Bicakcici, Sead Kolasinaci - Izet Hajrovici, Muhamed Besici, Miralem Pjanici, Zvjezdan Misimovici, Senad Lulici - Edin Dzeko. ANTRENOR: Safet Susici.

Citește și: PROGRAMUL PE ZILE al meciurilor de la CAMPIONATUL MONDIAL 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel