CM 2014: NIGERIA - BOSNIA, 1 - 0. Africanii mai au nevoie de o remiză cu Argentina

NIGERIA obţine prima victorie la Cupa Mondială după 16 ani, în urma golului reușit de  Peter Odemwingie.

Pe Arena Pantanal din Cuiaba, campioana Africii a învins Bosnia cu 1-0 şi mai are nevoie de o remiză în ultimul meci din grupa F, împotriva Argentinei, pentru a se califica în optimile de finală. După două partide la Campionatul Mondial 2014, Nigeria nu a primit gol.

De cealaltă parte, la prima participare la Cupa Mondială, Bosnia este deja eliminată, partida cu Iran devenind astfel doar una de palmares pentru echipa antrenată de Safet Susic.

CXitește și: ARGENTINA - IRAN 1-0: MESSI a marcat în minutul 91 și a salvat ARGENTINA

Victoria Nigeriei, deşi meritată, nu este lipsită de controverse. În minutul 20, la scorul de 0-0, Edin Dzeko a marcat un gol regulamentar, care a fost însă anulat pentru offside de brigada din Noua Zeelandă condusă de Peter O'Leary. Nouă minute mai târziu, Odemwingie a marcat unicul gol al întâlnirii după o nouă fază discutabilă.

Emmanuel Emenike, cel mai bun jucător de pe teren, a pătruns pe partea dreaptă şi l-a depăşit pe Emir Spahic, înainte de a centra perfect pentru atacantul celor de la Stoke City, care l-a învins cu un şut din apropiere pe Asmir Begovic, coechipierul său de la echipa de club. Jucătorii naţionalei Bosniei au protestat vehement, considerând că fotbalistul nigerian a faultat în atac, dar golul africanilor a fost acordat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel