CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Jucătorii croați, supărați pe presă după ce au fost fotografiați dezbrăcați

Componenții reprezentativei de fotbal a Croației au refuzat să vorbească cu presa prezentă în cantonamentul lor de la Cupa Mondială 2014, după apariția în ziarele croate a unor fotografii în care apar dezbrăcați la piscina hotelului în care sunt cazați, din stațiunea balneară Praia do Forte.

 
 

"Nu-i pot obliga să acorde interviuri după ceea ce li s-a făcut lor și familiilor lor", a declarat selecționerul croat Niko Kovac, în cursul unei conferințe de presă.

Antrenorul a precizat că unii dintre jucători au fost surprinși de doi fotografi, ascunși după arbuști, în momentul în care și-au scos costumele de baie pentru a înota goi în piscină, sâmbătă, în ziua lor liberă.

"Cum v-ați simți dacă cineva v-ar fotografia dezbrăcați, iar pozele ar fi publicate în întreaga lume? Respect decizia elevilor mei. Știu că ați făcut o treabă profesionistă până acum, însă asta anulează totul. Toată lumea a văzut fotografiile", le-a mai spus selecționerul croat jurnaliștilor.

VEZI ȘI: DCNews lansează Cronica lui Turambar: Comentarii savuroase ale lui Mirel Palada despre meciurile CM 2014 

Niko Kovac nu a precizat cât va dura perioada de "silenzio stampa" a jucătorilor săi și nici dacă aceștia vor absenta de la conferințele de presă pe care FIFA le consideră obligatorii.

După înfrângerea suferită în fața Braziliei, în meciul de deschidere (1-3), Croația urmează să întâlnească selecționata Camerunului, miercuri în orașul amazonian Manaus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel