GERMANIA - PORTUGALIA, meciul zilei la CM 2014. Starea lui RONALDO, marea dilemă

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. GERMANIA și PORTUGALIA se întâlnesc, luni, de la ora 19:00, în capul de afiș al zilei de la CM 2014 DIN BRAZILIA. Partida de la Salvador este meciul de debut din GRUPA G de la CUPA MONDIALĂ FIFA 2014, iar starea de sănătate a lui CRISTIANO RONALDO și prezența acestuia în teren reprezintă marea dilemă a confruntării dintre GERMANIA și PORTUGALIA.

Vezi și: CAMPIONATUL MONDIAL 2014: PROGRAM, REZULTATE, CLASAMENTE din GRUPE și TELEVIZĂRI, pe DCNEWS


CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Situația lui CRISTIANO RONALDO este incertă, după ce zilele trecute a părăsit o ședință de pregătire din cauza problemelor pe care le acuza la genunchiul stâng. Atacantul lui Real Madrid a venit la națională nerefăcut complet și a fost menajat în amicalele PORTUGALIEI, însă problemele au recidivat. Acum, este anunțat titular pentru partida cu GERMANIA, însă rămâne de văzut dacă genunchiul său va rezista ritmului intens din timpul unei partide oficiale.

GERMANIA a câștigat primul meci la fiecare CUPĂ MONDIALĂ, începând cu 1990, în vreme ce, în cele șase meciuri din faza grupelor disputate la ultimele două turnee finale ale CM, PORTUGALIA a primit un singur gol, scrie Agerpres.

GERMANIA și PORTUGALIA s-au întâlnit de 17 ori până în prezent, iar bilanțul este favorabil nemților, cu nouă victorii, față de numai trei ale lusitanilor (cinci egaluri). Ultimul meci direct a fost la EURO 2012, când GERMANIA s-a impus cu scorul de 1-0, în faza grupelor.

Meciul de pe Arena Fonte Nova (capacitate de 51.708 locuri) va fi arbitrat de sârbul Milorad Mazic.

Citește și: PROGRAMUL PE ZILE al meciurilor de la CAMPIONATUL MONDIAL 2014

Echipele probabile:

GERMANIA: 1. Manuel Neuer — 20. Jerome Boateng, 5. Mats Hummels, 17. Per Mertesacker, 4. Benedikt Hoewedes — 6. Sami Khedira, 16. Philip Lahm (căpitan) — 18. Toni Kroos, 8. Mesut Ozil, 10. Lukas Podolski — 13. Thomas Muller. ANTRENOR: Joachim Loew.

PORTUGALIA: 12. Rui Patricio — 21. Joao Pereira, 2. Pepe, 3. Bruno Alves, 5. Fabio Coentrao — 4. Miguel Veloso, 8. Joao Moutinho, 16. Ricardo Meireles — 7. Cristiano Ronaldo (căpitan), 9. Hugo Almeida, 18. Silvestre Varela. ANTRENOR: Paulo Bento.

Celelalte meciuri ale zilei sunt: Iran — Nigeria, de la ora 22:00, în Grupa F; Ghana — SUA, de la ora 01:00, în Grupa G.

Vezi și: ARGENTINA - BOSNIA-HERȚEGOVINA 2-1: MESSI a adus victoria „Pumelor”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel