EXCLUSIV  ZODIILE care se bucură de PROTECȚIE în săptămâna 22-28 noiembrie 2021. Multă SUSȚINERE

foto pixabay/ HOROSCOP
foto pixabay/ HOROSCOP

Mai multe zodii se bucură de protecția astrelor în săptămâna 22-28 noiembrie 2021. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a prezentat horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021. Sunt previziuni astrale importante, iar anumite zodii se bucură de o protecție specială, în săptămâna următoare. 

HOROSCOP 22 - 28 noiembrie 2021. Iată care sunt zodiile care se bucură de protecție: 

BERBEC, HOROSCOP 22 - 28 noiembrie

Trebuie să faci puțină curățenie în zona de impozite, taxe, datorii, de bani. Marte de ajută! Se rupe de opoziția cu Uranus și-ți dă o oarecare claritate vizavi de viitorul tău financiar, dar nu din punct de vedere al salariului, ci din perspectiva stabilității tale financiare după o anumită vârstă. 

SCORPION, HOROSCOP 22 - 28 noiembrie

Trebuie să vă faceți multe socoteli, un bilanț al anului 2021, pentru a vă seta planurile pentru 2022. Aveți bani să faceți cheltuieli, veți simți financiar că Venus este în casa a treia, din fericire. Știți să negociați, să luați cea mai bună ofertă, e minunat. S-ar putea ca și partenerul să vă ajute cu idei, cu soluții, cu persoane. Marte vă oferă curaj să treceți peste orice. Aveți susținere, multă susținere în săptămâna 22-28 noiembrie

SĂGETĂTOR, HOROSCOP 22 - 28 noiembrie

Primiți energie, reflectoare, chef de viață! Recomandarea săptămânii vine însă spre zona de sănătate, spre problemele serioase, pe care le-ați ignorat. Venus este în casa a doua, chiar dacă aveți multe frici, financiar sunteți destul de susținut și acest lucru se va vedea mai ales spre finalul anului.

CAPRICORN, HOROSCOP 22 - 28 noiembrie

Venus în casa întâi vă pune în valoare. Folosiți-l pe Venus în semnul vostru, e micul benefic, vă aduce prieteni, oameni. Lăsați planurile de viitor. Zilele acestea, trăiți viața. 

VĂRSĂTOR, HOROSCOP 22 - 28 noiembrie

Aveți nevoie de libertate, de socializare, de a intra în contact, să ieșiți! Apar mulți oameni în viața voastră. Viața voastră oricum s-a schimbat anul acesta, veți culege roadele la anul. Dacă n-ați schimbat până acum nimic, mai aveți timp.

PEȘTI, HOROSCOP 22 - 28 noiembrie 

Unii veți fi avansați, alții veți primi un salariu mai mare. Primiți optimism, puteți să vedeți că lucrurile vor fi mai bune. Important e să vă asumați. Aveți susținere din partea oamenilor dragi. 

Vezi în video horoscopul pentru fiecare zodie, pentru perioada 22 - 28 noiembrie 2021: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel