Zodii 2019. Zodia care va avea sănătate de fier

zodie
zodie

În 2019, nativii unei anumite zodii vor avea sănătate de fier.

Sănătatea este mai importantă decât toate. Degeaba avem bani și noroc în dragoste, dacă nu avem sănătate. Așadar - nativii cărei zodii vor fi cei mai sănătoși în 2019?

Sănătatea fizică și emoțională a Leului va fi protejată în 2019. Nativii din Leu se vor bucura de o stare excelentă de sănătate în 2019!

Se vor simți bine tot anul. Nativii din Leu nu vor avea probleme care să îi facă să-și viziteze medicul de familie datorită influenței astrelor. Dar nu trebuie să vă lăsați doar în grija acestora din urmă! Este important să aveți un stil de viață sănătos, să mâncați fructe și legume, să vă odihniți și să faceți activități relaxante, care vă plac cel mai mult.

Leul, semn zodiacal aflat în perioada 23 iulie - 22 august pentru zodiacul tropical și în intervalul 10 august -16 septembrie pentru zodiacul Sideral

Principalele trăsături ale zodiei Leu sunt - calitatea de conducător, siguranța de sine, generozitatea, creativitatea, cea mai puternică dorință a nativului din zodia Leu fiind să strălucească, să fie în prim plan, ceea ce generează defectele caracteristice ale nativului din zodia Leu, precum aroganța și vanitatea.

Pietrele asociate Leului sunt: onixul, rubinul, chihlimbarul, iar numerele norocoase sunt 5, 14, 23, 32, 41, 50. Culori preferate ale unui Leu pot fi auriu, portocaliu sau roșu, iar elementul definitoriu pentru zodia Leu este focul. Leul este compatibil cu nativi din zodiile: Balanță, Săgetător, Berbec, Gemeni și Leu.

VEZI ȘI: Liana Stanciu, uimită total. Ce a văzut după închiderea școlilor din cauza gripei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel