EXCLUSIV  Zodia care va fi protagonista săptămânii 15-21 mai 2023. Daniela Simulescu: Schimbi locul, schimbi norocul / video

Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Taur, pentru săptămâna 15-21 mai 2023. 

 

Taur/Ascendent în Taur

„Sunteți protagoniștii săptămânii pentru că Mercur își oprește mâine retrogradarea în semnul vostru, Jupiter, marele benefic. O să auziți că e anul vostru pentru că așa se zicea, atunci când intra Jupiter într-un semn, e anul zodiei respective, îi merge bine tot anul. Teoretic așa este, dar practic nu, pentru că Jupiter amplifică și ce e bun și ce nu e bun.

Dacă vreți să schimbați un loc de muncă, vă dă curaj să faceți asta, dar în același timp, dacă aveți o problemă de sănătate și o ignorați, să știți că îi place să o cam exagereze.

Jupiter vrea să și învățați, să și călătoriți. Era o vorbă „schimbi locul, schimbi norocul”. În următorul an, pentru voi, nu degeaba se întâmplă intrarea lui Jupiter exact când Mercur își oprește retrogradarea: „schimbi locul, schimbi norocul”.

Va puteți gândi și la propriu, și la figurat, adică puteți să vă mutați și se schimbă viața, puteți să schimbați ceva în modul în care relaționați pentru că, să nu uităm un lucru, Jupiter face opoziție cu casa a șaptea care e casa relațiilor, deci trebuie să echilibrați ceva acolo, să schimbați.

Lui Jupiter îi place noutatea, diferitul, independența, deci voi trebuie să rețineți asta: „schimbi locul, schimbi norocul”. Nu o spun degeaba pentru că Marte va intra în casa a patra la final de săptămână și această casă are legătură cu locuința, cu familia, cu rădăcinile pe care le avem.

Voi la asta trebuie să vă gândiți și un lucru e clar când Jupiter intră în semnul tău: rugăciunea, meditația, încrederea în propria persoană și recunoștința. Jupiter îți dă cu cât ești mai recunoscător pentru ceea ce ai astăzi și acum. O să-ti dea și mai mult.”, a spus Daniela Simulescu .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel