EXCLUSIV  Zodia care nu trebuie să cheltuie bani. Daniela Simulescu, avertisment: Ai nevoie de o transformare, dar nu va veni dacă îţi cumperi ceva

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a spus care este zodia care trebuie să aibă grijă să nu cheltuie bani în această săptămână. 

"Ce trebuie să faci zilele acestea, săptămâna viitoare și până la începutul noului an, undeva pe 15 ianuarie își oprește retrogradarea Mercur, este să ai grijă cu cheltuielile! Atunci când vorbim de Casa a 8-a discutăm de pierderi. Vorbim despre pierderile noastre, ale altora, e o luptă de supraviețuire. Ți-aș recomanda următoarele: Dacă nu ai de luat anumite cadouri, de exemplu, că ești obligat, mergi la un eveniment sau ți-a luat cineva un cadou și simți să i-l dai și tu înapoi, în caz contrar nu cheltui banii! Pentru că îi cheltui doar de dragul de a-i cheltui.", a spus Daniela Simulescu pentru nativii din zodia Gemeni, dar şi pentru cei cu ascendent în această zodie.

"În Casa a 8-a este și Venus, nu doar Mercur. Prin urmare, atât îți trebuie, să consideri că dacă îți cumperi o haină și să spui că arată într-un fel pe tine, nu! Ai nevoie de o transformare, dar această transformare nu va veni cumpărându-ți ceva, pentru că îți vei cumpăra haine, dar dacă tu, pe interior, pe dinăuntrul tău te simți la fel... nu diploma, nu haina te face mai bine, nu! Tu trebuie să lucrezi cu tine, tu trebuie să îți dai seama care îți sunt dorințele cele mai ascunse, pasiunile tale, impulsurile cele mai puternice. Nu încerca să fugi de ele, ci stai cu ele, în perioada de post, asta e! Suntem oameni! Unii se vor raporta la zona asta, alții poate că nu!", mai transmite Daniela Simulescu. 

"Deci, stați cu impulsurile voastre cele mai puternice! Pe urmă, iată, Soarele stă în Casa a 7-a cu Neptun, grijă la relațiile din jur! Aș putea să spun că este vorba doar relația afectivă, dar bănuiala mea este că nu e doar atât. Mai este și Marte retrograd în semnul vostru, deci vă spun să nu aveți tendința să credeți pe cine nu trebuie și să nu aveți încredere în cine trebuie!", a menționat Daniela Simulescu.

"Grijă mare la oamenii foarte narcisiști din lumea voastră, care vă fac să credeți lucruri! Cereți dovadă! Dacă nu cereți dovadă, cu Mercur în Casa a 8-a vă lăsați tentați să credeți toate informațiile, precum e telefonul fără fir. La voi ajung niște frânturi și voi le țeseți, faceți acolo ditamai macrameul, o poveste. Cred că aveți nevoi și de o poveste, ca să nu stați cu ale voastre vă trebuie alte povești, nu! Grijă mare la cheltuieli, grijă mare cui oferiți puterea voastră!", a concluzionat Daniela Simulescu.

VIDEO

Vezi și - Ce personaj din "Wednesday" ești în funcție de zodia ta

Serialul Wednesday a devenit unul dintre cele mai populare serii de pe Netflix. Este inspirat din filmul "Familia Addams" și combină două genuri, într-unul singur: o poveste clasică, pentru adolescenți, combinată cu un complot, bazat pe mister și crimă. Vrei să știi ce personaj din Wednesday ești, în funcție de zodie? 

Serialul o pune în lumină pe Wednesday Addams, jucată de actrița americană Jenna Ortega. Astfel, se prezintă parcursul celui mai mare copil al familiei Addams la Academia Nevermore - un internat pentru studenții talentați. Seria este plină de scandal, secrete și scene de o frumusețe aparte. 

Primul sezon a fost filmat integral în România, în locuri precum Grădina Botanică București, Palatul Cantacuzino Bușteni sau Gara Sinaia. Al doilea sezon nu se va mai filma în țara noastră. Este alcătuit din 8 episoade și a înregistrat peste 300 de milioane de ore de vizionare în toată lumea, din prima săptămână de difuzare.

La Nevermore, întâlnim diferite personaje, fiecare cu propria personalitate. Din acest motiv, acestea pot fi împărțite între cele 12 semne ale zodiacului. Iată ce personaj ești, în funcție de zodia ta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel