EXCLUSIV  Zodia care dă lovitura în 2022. Un fel ”Bill Gates” al anului. ”Sunteți pe cai mari”

foto pexels Anna Shvets
foto pexels Anna Shvets

O zodie va da lovitura în acest an. Lucrurile încep să se întâmple și, chiar dacă vouă vi se par banale, ele pregătesc ceva! 

”Mercur, guvernatorul vostru, își schimbă semnul în timpul retrogradării și se duce înapoi în casa a opta. E o zonă gri pentru voi. Acolo va intra și Marte din 24 ianuarie 2022. Dacă aveți probleme în intimitate, vor fi rezolvate. Dacă nu v-ați gândit niciodată să puneți bani deoparte, e momentul să o faceți de luni. Dacă ați fost urmăriți de frici, de frustrări, puteți avea curajul să vă adresați unor specialiști sau să vă adresați celor dragi. Veți observa că nu se întâmplă nimic grav, ci dându-le acces oamenilor la cele mai sensibile trăiri ale voastre, vă veți da seama cine merită și cine nu. Aduceți-vă aminte și de tot ce înseamnă comenzi, rezervări, programări, plată, taxe, impozite, verificați, reverificați. Profesional, sunteți pe cai mari anul ăsta, dar asta nu înseamnă că de mâine ajungeți Bill Gates, ci se întâmplă lucruri pe care voi le vedeți normale, dar ele pregătesc ceva” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Gemeni, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânal 24 - 30 ianuarie 2022. 

Marte în Capricorn, din 24 ianuarie 2022

Luni, 24 ianuarie 2022, Marte intră în Capricorn. ”Vom fi mai serioși, mai inflexibili, mai rigizi, vom privi totul conservator, clasic” a spus astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 24 - 30 ianuarie 2022.

Careu între Lilith și Luna Neagră, în 25 ianuarie 2022

În 25 ianuarie, va fi un aspect astrologic care-și va pune amprenta asupra întregii săptămâni, un careu între Lilith și Luna Neagră. ”E un aspect mai neplăcut în tot ce înseamnă negocieri, pentru că întotdeauna există ceva ascuns” a atenționat astrologul DCNews și Astrosens. În plus, Neptun va fi în careu cu Priapul, adică ”frica noastră imensă”, a mai subliniat Daniela Simulescu. Va fi confuzie multă, așa că aveți grijă!

În 26 ianuarie apar soluții. În 29 ianuarie, Venus își oprește retrogradarea

În 26 ianuarie, Mercur retrograd se întoarce în Capricorn și unde nu ne așteptăm, apar soluții, deciziile fiind luate de mai multe persoane. În 29 ianuarie, Mercur retrograd face o conjuncție cu Pluto, iar Venus va fi în mers direct. Chiar dacă se termină Venus retrograd în 29 ianuarie, retrogradarea va avea efecte până în 6 martie, atenționează astrologul. Revin foștii parteneri, apar teste în relație sau momente de trezire. Spre sfârșitul săptămânii, Soarele face un careu cu Uranus și, astfel, apare neprevăzutul, neașteptatul, care ne scoate puternic din zona de confort. 

Marte ne schimbă și toată săptămâna 24-30 ianuarie 2022 vom simți o astfel de energie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel