Ziua Mondială a vârstnicului, sărbătorită de Ambulatoriul Institutului Ana Aslan

sediu_policlinica
sediu_policlinica

Sărbătorită în fiecare an pe 1 octombrie, ”Ziua Mondială a Vârstnicului” va fi omagiată de colectivul Ambulatoriului Institutului de Gerontologie și Geriatrie ”Ana Aslan, printr-o serie de evenimente speciale, mai ales că această sărbătoare are loc în ”Anul European al Îmbătrânirii Active și al Solidarității între Generații”.

”Ziua Mondială a Vârstnicului” organizată la Ambulatoriul Institutului Ana Aslan se va desfășura sub patronajul Ambasadei Danemarcei.

Cu această ocazie, Asociația “Hope for Life” va lansa programul intitulat “Bătrânii noștri merită mai mult”, program având ca scop reabilitarea clădirii și a facilităților de tratament ale clinicii noastre, inițiativă susținută de Fundația Vodafone în cadrul programului “Voluntari de profesie”.

Pentru pacienții vârstnici ai policlinicii, întregul colectiv, multidisciplinar specializat, va organiza, într-un cadru festiv, plin de voie-bună și de surprize, consultații gratuite, măsurarea tensiunii arteriale și a glicemiei, și va acorda sfaturi medicale personalizate.

De asemenea, ”Ziua Mondială a Vârstnicului” va fi marcată și printr-o recepție, organizată în aceeași zi, la sediul Ambulatoriului Institutului Ana Aslan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel