EXCLUSIV  ZODIA avertizată: GRIJĂ MARE la tot! ”Careul Uranus cu Luna Plină cere ADEVĂR, chiar dacă doare”

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna 3 - 9 august 2020. 

"Luna Plină se întâmplă pe axa voastră, Leu - Vărsător, dar se petrece în casa a șaptea. Casa a șaptea unde, pentru scurt timp, din martie până la începutul lui iulie a fost Saturn. Ei bine, această Lună aduce puțin din sentimentul de atunci. Relația în care sunteți poate că are nevoie de clarificări, de un adevăr. Careul lui Uranus cu Luna Plină cere adevăr, foarte mult adevăr, chiar dacă doare, chiar dacă poate aduce o despărțire, dar vă va elibera. Dacă simțiți că nu ați comunicat foarte bine cu persoana iubită sau simțiți că persoana iubită vă ascunde lucruri sau îi este frică să comunice ceva, încercați în prima partea a săptămânii să o convingeți, mai ales să țineți cont de un lucru, când avem acel careu Marte cu Jupiter vă ajută foarte mult să le arătați celorlalți că voi vreți să faceți lucrurile corect. Vorbiți cu persoana iubită și încercați să faceți lucrurile cât mai corect.

La serviciu, grijă mare la tot ce înseamnă hârtii, documente, drumuri, e o vânzoleală, o zăpăceală serioasă și veți fi foarte confuzi, foarte agitați și la sfârșitul săptămânii nu simțiți nimic concret și vă dați seama că ați muncit degeaba. Cum Mercur intră în Leu, o să vă ajute să comunicați. Puțin diferit, dar mult mai ușor cu toată lumea", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în Leu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel