Zeci de câini, otrăviți pe străzile orașului Lupeni

Câine
Câine

Zeci de câini au fost găsiți morți, luni dimineață, în orașul Lupeni, județul Hunedoara, scrie Realitatea.net.

Autor: Adela Jușcă

Localnicii dau vina pe primărie și spun că angajații ar fi otrăvit patrupezii, iar viceprimarul susține că este mâna unor localnici care nu iubesc animalele.

"Sunt zeci de câini morţi în tot oraşul. Au fost otrăviţi. Nu ştiu cu ce otravă, dar făceau spume la bot. S-au chinuit foarte mult. Am încercat să-i mai salvăm pe unii dintre ei, dar nu s-a putut. Copiii noştri sunt şocaţi, nu sunt obişnuiţi să asiste la scene de felul acesta. Cei de la primărie sunt vinovaţi. A venit un angajat de la salubritate, care a început să-i încarce în maşinile de gunoi. El a spus că de la primărie s-a dat ordin să fie otrăviţi. Nu au suflet! Mai bine ar da bani să-i sterilizeze, nu să-i omoare" declară o localnică, Cristina Zaharia.

Viceprimarul, Cornel Lungan, se apără: "Cum să-i omorâm noi? Eu n-am voie să-i omor, e caz penal dacă omori un câine. Da, de strâns i-au strâns oamenii noştri, doar nu puteam să-i lăsăm pe drum. Au fost probabil otrăviţi de oamenii care nu iubesc câinii. S-a mai întâmplat asta la noi în oraş".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel