Zeci de accidente şi tamponări în Bucureşti din cauza ninsorii

Treisprezece accidente rutiere, soldate cu trei răniţi grav şi 86 de tamponări au avut loc, în ultimele 24 de ore în Capitală, în multe zone din oraş traficul fiind îngreunat din cauza ninsorii, a declarat, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti, Ioana Stancu.

Pe lângă cele trei persoane rănite grav au fost şi 11 răniţi uşor, a mai spus, vineri dimineaţă, Ioana Stancu, precizând că în Bucureşti se petrec, în medie, 17-18 accidente cu victime, astfel că cifrele sunt chiar sub aşteptări, transmite Mediafax. În ceea ce priveşte tamponările, media este de 80-100 pe zi, şi acestea încadrându-se în limite normale.

La ora transmiterii acestei ştiri se circulă cu dificultate, din cauza ninsorii, pe Calea 13 Septembrie, Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevadrul Carol, Şoseaua Ştefan cel Mare, Şoseaua Mihai Bravu, Barbu Văcărescu şi Şoseaua Colentina.

De asemenea, Ioana Stancu a precizat că sunt probleme pe marile bulevarde şi în zona centrală a Capitalei.

În plus, există patru semafoare defecte, respectiv la intersecţiile Pache Protopopescu-Strada Traian, Pache Protopopescu-Strada Mătăsari, Bulevardul Ion Mihalache-Nicolae Titulescu şi Nicolae Grigorescu-Constantin Brâncuşi.

Pentru a monitoriza situaţia din trafic şi pentru a fluidiza circulaţia, Brigaza de Poliţie Rutieră Bucureşti a suplimentat numărul de poliţişti din stradă, a mai precizat Ioana Stancu.

"În perioada 13-24 decembrie, beneficiem de sprijinul a 80 de cadre de poliţie rutieră, de la serviciile teritoriale de poliţie rutieră din ţară, care vor acţiona împreună cu noi în punctele nevralgice, respectiv zona pieţelor, a intersecţiilor mari, unde sunt de obicei probleme", a spus purtătorul de cuvânt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel