Victor Ponta, aplaudat la Alba-Iulia. Reprezentanţii PDL, huiduiţi

victo-ponta
victo-ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost aplaudat de oameni în momentul în care a depus o coroană de flori la statuia lui Mihai Viteazul din Alba Iulia, în timp ce reprezentanţii PDL Alba au fost fluieraţi şi huiduiţi din mulţime.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a ajuns, miercuri, la Alba Iulia, pentru a participa la ceremoniile de depunere de coroane de flori în faţa statuii lui Mihai Viteazul din cetatea din municipiu, liderul social-democrat fiind însoţit de o delegaţie numeroasă de membri ai partidului, care afişau steaguri şi bannere cu însemnele formaţiunii.

Acesta a fost aplaudat zgomotos de membrii şi simpatizanţii PSD în momentul în care a depus o coroană de flori la statuia lui Mihai Viteazu, iar imediat după începerea ceremonialului mai mulţi membri ai partidului au purtat steaguri şi bannere pe care scria numele formaţiunii şi al filialelor din Olt şi Caracal.

Preşedintele PSD le-a cerut reprezentanţilor formaţiunii din Olt să strângă steagurile cu însemnele partidului şi să afişeze doar drapeluri tricolore.

Pe de altă parte, în timp ce reprezentanţii PDL - liderul PDL Alba, Mircea Hava, care este şi primarul din Alba Iulia, şi senatorii şi deputaţii partidului - depuneau coroane de flori, din mulţime s-au auzit fluierături şi huiduieli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel