Vocea României: Andreea Olariu a câștigat "Duelul divelor"

duelul_divelor
duelul_divelor

Etapa Confruntărilor de la show-ul prezentat de Pro TV Vocea României a adus, marți seară, pe scena concursului două voci excepționale, supranumit de prezentator drept "duelul divelor". Andreea şi Camelia, din echipa antrenorului Smiley, prin reprezentația oferită pe scenă și-au revendicat faima de a fi format cel mai "tare duel" dintre toate câte au evoluat până la spectacolul oferit de ele.

[caption id="attachment_247200" align="alignleft" width="310"] Sursa foto: Realitatea.net[/caption]

Smiley a avut o misiune grea la proba confruntărilor, atunci când a avut de ales între Andreea, în vârstă de 16 ani, și Camelia, de 32 de ani, el catalogând reprezentația celor două tinere de marți seară, drept cel mai "tare duel". Cântărețul le-a mărturisit concurentelor că au reușit să îi depăşească aşteptările şi să îl facă să îşi dea seama că prin plecarea din concurs a uneia dintre ele, va pierde o voce valoroasă din echipă, scrie Realitatea.net.

Însă, pentru că regulamentul îi cere să aleagă cea mai bună voce, Smiley a optat pentru tânăra de 16 ani, Andreea Olariu, considerată a avea cele mai mari şanse la o carieră internaţională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel