Vlad Țepeș și Chuck Norris, doriți de români în Parlament

Nemulțumiți de oferta electorală, românii care s-au prezentat duminică la urne, și-au votat propriile soluții pentru viitorii parlamentari. Astfel, pe buletinele de vot au fost votați "candidați" precum Vlad Ţepeş, Chuck Norris sau "Ne-am Săturat de Voi", potrivit rtv.net.

Astfel, un votant, care a considerat că niciunul dintre candidați nu-l poate reprezenta în Parlamentul României, a scris pe buletinul de vot numele lui Vlad Ţepeş şi a pus ştampila pe el. Şi pentru a arăta lumii întregi opţiunea s-a politică, bărbatul a pozat buletinul de vot şi a postat fotografia pe o reţea de socializare.

Un alt alegător a considerat că România are nevoie în Parlament de un justițiar, precum Chuck Norris, în timp ce un fan al Universităţii Craiova a ţinut să "voteze" pentru ca echipei sale de suflet să i se facă dreptate şi a folosit buletinul de vot pentru a scrie că "FRF+LPF=MAFIA".

Ștampila "Votat" a apărut și pe un desen care reproducea un pătrat, unde în locul numelui candidatului  alegătorul a scris mesajul "Ne-am săturat de voi", dorind astfel să transmită un mesaj întregii clase politice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel