Visul neîmplinit al Micăi

Michaela Niculescu, cunoscută de o ţară întreagă drept Mica, după apariţiile ei alături de Magicianul Marian Râlea, a murit la vârsta de 31 de ani, ducând cu ea un vis neîmplinit, scrie libertatea.ro.

Celebră încă din copilărie, ca membră în trupa de la Abracadabra, Mica nu a renunţat niciodată la pasiunea ei pentru muzică.

Chiar dacă a urmat Facultatea de Limbi si Literaturi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena, Mica a fost mereu atrasă de lumea muzicală. Până în ultimele zile, când boala de ficat de care suferea a doborât-o, Mica a mers la serviciu, fiind IT-ist la IBM, dar deseori ieşea alături de prieteni în cluburi de karaoke, acolo unde se simţea în largul ei. Michaela cânta ori de câte ori avea ocazia, fiind extrem de fericită atunci când publicul o aprecia, şi avea în plan chiar să-şi înfiinţeze o trupă.

Ba mai mult, tânăra de 31 de ani a mărturisit prietenilor că dorinţa ei cea mai mare este aceea de a participa la emisiunea „Vocea României”, neavând nici o problemă să se prezintă la audierile pe „nevăzute”, pentru că era conştientă de talentul ei muzical. Acum însă, această dorinţă a rămas doar un vis neîmplinit...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel