Virusul West Nile a mai făcut o victimă. Bilanţul: patru morţi

tantar
tantar

era din judeţul Constanţa, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 60 de ani, care fusese internată în stare gravă şi care avea boli cronice asociate, respectiv hipertensiune arterială şi sechele de accident vascular cerebral.

Cele patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile au fost anunţate la Ministerul Sănătăţii de către Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile pe baza rezultatelor probelor de laborator de la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Cantacuzino.

Ultimii patru bolnavi la care a fost confirmată infecţia cu West Nile provin din judeţele Sibiu (un caz), Constanţa (un caz), Mureş (un caz) şi Alba (un caz).

După înregistrarea celor patru cazuri noi de infectare, situaţia totală a îmbolnăvirilor cu West Nile pe judeţe este următoarea: Dolj, Buzău, Cluj, Galaţi, Teleorman, Călăraşi, Vrancea şi Mehedinţi - câte un caz, Alba - două cazuri, Sibiu, Iaşi şi Mureş câte trei cazuri, Ialomiţa - patru cazuri, municipiul Bucureşti - şapte cazuri şi Constanţa - opt cazuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel