Virgil Guran - Alexandru Petrescu, ceartă în direct: Face o ilegalitate!

Fostul ministru al Comunicaţiilor, Alexandru Petrescu, şi Virgil Guran, consilierul premierului Orban, au avut o discuţie aprinsă în direct pe tema asumării răspunderii pe buget de către Guvernul Orban şi pe seama tăierii de buget pentru Poşta Română. 

Iată dialogul dintre cei doi: 

Alexandru Petrescu: Dacă îmi permiteţi, să trecem într-un spectru aplicat. Ce vă spun eu despre scăderi de venituri vine din cifre reale. Consiliul Fiscal v-a întors bugetul şi v-a spus că este incomplet, nu aveţi fişe pe minister. La Sănătate tăiaţi 23 la sută, la Poştă tăiaţi iar bani. 

Virgil Guran: O să spun la Poşta Română, spre exemplu, tot ce înseamnă cheltuieli. Şi o să vin să arăt şi firmele care îşi trăgeau bani de acolo. 

Alexandru Petrescu: Vă rog să încetaţi cu insinuările de genul ăsta. 

Virgil Guran: Nu insinuez, asta e realitatea! 

Alexandru Petrescu: Scădeţi cheltuielile şi duceţi ţara în pericol. 

Virgil Guran: Aţi lucrat în Anglia, unde era o societate aşezată. Poşta este o companie comercială, trebuie să îşi atragă şi alte venituri, să se dezvolte. Şi asta cerem. 

Alexandru Petrescu: Cu mult calm, vă explic un lucru. Serviciul de distribuţie a pensiilor are un cost. Scăderea de la 1,1 la 1 la sută duce distribuţia de pensii sub cost. Oricine va semna distribuţia de pensii la sub cost face o ilegalitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel