Viorica Dăncilă, mesaj pentru români de la Chişinău

Crişan Andreescu / 27 feb 2018 / 11:59 Salveaza PDF Comentarii

Premierul Viorica Dăncilă se află marți în prima sa vizita la  Chişinău în ca;itate de premier, prilej cu care va reconfirma sprijinul României pentru parcursul european al Republicii Moldova.

Premierul Viorica Dăncilă va avea o întrevedere cu premierul Pavel Filip şi o întâlnire oficială cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu.

În cadrul vizitei, prim-ministrul Viorica Dăncilă şi omologul său, Pavel Filip, vor participa şi la o întâlnire cu reprezentanţii euroregiunii Siret-Prut-Nistru şi vor inaugura Asociaţia Investitorilor Români din Republica Moldova.

[citeste si]

„Am oferit prilejul unei treceri în revistă, atât a proiectelor în derulare, cât și a agendei europene. Avem un portofoliu consistent de proiecte în derulare. Am discutat despre proiectele de interconectare. Proiectul Iași-Ungheni-Chișinău reconfirmă rolul României de principal partener al Republicii Moldova. I-am spus domnului prim-ministru Filip că România își dorește să își sporească rolul investițiilor în Republica Moldova. Suntem interesați de finalizarea cât mai rapidă a negocierilor Transgaz și a partenerilor din Republica Moldova", a spus Viorica Dăncilă la Chișinău.

Din delegaţia guvernamentală oficială fac parte viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, ministrul economiei, Dănuţ Andruşcă, şi ministrul sănătăţii, Sorina Pintea.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29