Victor Ponta promite ieșirea Hidroelectrica din insolvență

victor-ponta1
victor-ponta1

Victor Ponta consideră că poate scoate Hidroelectrica din insolvență cu ajutorul administrației centrale de specialitate.  

Premierul a declarat  astăzi pentru Gândul.live că Hidroelectrica poate ieși din insolvență,în condițiile în care profitul înregistrat în 2011 a fost de 15 milioane lei.

Hidroelectrica s-a aflat într-un declin în ultimii ani , premierul menționând că  s-a mai încercat salvarea Hidroelectrica și în timpul guvernelor conduse de Emil Boc și Mihai Răzvan Ungureanu.

Hidroelectrica  este cel mai mare producător de energie electrică din România. Procedura insolvenței a fost declanșată la 20 iunie ,la cerera Consiiului de Administrație.

Premierul a dezbătut și problema contractelor bilaterale încheiate între  ArcelorMittal Galaţi şi Hidroelectrica Subiectul a fost unul de prim plan în discuțiile  pe care le-a avut cu FMI și Comisia Europeană pe vremea când el se afla în opoziție. Contractele vizau furnizarea de energie electrică către grupul siderurgic în anii 2010, respectiv 2011.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel