Victor Ponta, acuzat de ipocrizie de Horia Nasra

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, îl acuză de ipocrizie pe fostul premier şi lider al partidului, Victor Ponta.

'Domnule Victor Ponta, în ultimele săptămâni, multiplele calităţi pe care vi le-aţi acordat vizavi de PSD, de 'apărător al partidului' şi mai ales a 'democraţei de partid' m-au determinat să trec câteva note de subsol, amintiri, care vă pot completa discursul deja asumat, despre morală în politică şi partid. Sunt două momente din istoria politică recentă a domniei voastre care îmi vin în minte: excluderea lui Mircea Geoană din PSD şi propriile opţiuni electorale, pe care le-aţi expus când încă deţineaţi mandatul de preşedinte al PSD. (...) În toamna lui 2009 aţi votat cu Antonescu, chiar dacă atunci eraţi şeful de campanie al preşedintelui Mircea Geoană, iar după câteva luni l-aţi contracandidat în partid. Câtă profunzime morală şi recunoştinţă pentru un fost lider pe care, în 2011 l-aţi şi aruncat afară din PSD fără vreo urmă de remuşcare, iar astăzi, din ipostaza de neînţeles, daţi lecţii de democraţie şi morală în PSD, fără să participaţi la două şedinţe în ultimele şase luni. Câtă ipocrizie!', afirmă Horia Nasra.

Acesta mai spune că Victor Ponta n-ar fi avut vreo afinitate cu politica de stânga.

'Aşa cum spuneaţi în trecut, aţi fost mereu un laburist al PSD, intrarea în politică fiind doar o oportunitate de viaţă, în intimitatea dumneavoastră neavând vreodată cea mai mică afinitate cu politica de stânga, însă şi mai grav, traiectoria personală fiind mereu prioritară, în defavoarea echipei, a membrilor PSD, care v-au dat totul: prim-ministru, preşedinte de partid, deputat', mai arată postarea deputatului clujean.

Liderul social-democraţilor clujeni mai afirmă că PSD-ul de mâine este partidul unei generaţii mai curate şi mai apropiate de valorile de stânga.

'Aţi demisionat în vara lui 2015 din fruntea PSD fără să fi fost obligat sau presat de cineva din interiorul PSD, apoi, după Colectiv, din cea de premier. A fost sfârşitul generaţiei USL, noul proiect iniţiat de Liviu Dragnea câştigând alegerile locale şi parlamentare en fanfare. Niciun coleg nu v-a negat meritele guvernamentale, alături de miniştri PSD, însă frustrarea generată de înfrângerea politică din 2014, în faţa lui Klaus Iohannis, dar în fapt în faţa lui Traian Băsescu, cel pe care l-aţi invitat în 2006 la Şcoala de vară a TSD şi cu care aţi continuat să menţineţi un canal de legătură prin doamna Udrea, trebuie să o rezolvaţi în altă parte decât în echipa celor care v-au dat totul, dar pe care nu i-aţi votat decât în 2004. Statul la pândă şi speranţa unei reveniri ronţăite în prima linie a PSD nu vă fac cinste domnule Victor Ponta, sunt sub demnitatea unui fost lider al PSD şi nici nu sunt productive. PSD-ul de mâine, Victor Ponta, este partidul altei generaţii, mai curate, mai apropiată valorilor cu adevărat de stânga', conchide Horia Nasra, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel