Victor Ciutacu, ”invidios” pe Dan Diaconescu

dan-diaconescu2
dan-diaconescu2

Multitudinea de care de televiziune la poarta aeroportului Otopeni și mulțimea de ziariști prezenți acolo pentru a afla cât mai multe detalii legate de vizita lui Dan Diaconescu în străinătate, a stârnit invidia jurnalistului Victor Ciutacu, care a ”hotărât” să preia el compania TAROM.

”Invidios” că sosirea patronului OTV din străinătate a suscitat interesul multor ziariști și a multor televiziuni, redactorul-șef al cotidianului Jurnalul Național, Victor Ciutacu, amenință, ironic, pe pagina sa de socializare, că nu-i va lăsa nicio șansă lui Dan Diaconescu în privatizarea companiei TAROM. Iar în cazul în care în portofelul său s-ar mai găsi și ceva mărunțiș, Victor Ciutacu nu exclude și varianta preluării reactoarelor de la Cernavodă.

”Dat fiind că pe mine m-a aşteptat Antena 3 la Otopeni doar când trebuia să ajung urgent la Gâdea în emisiune, iar domnu' Dan e vedetă cu multe care de reportaj la poartă, fapt care mă umple de invidie, o să cumpăr eu Tarom. Şi, dacă-mi mai rămâne ceva mărunţiş, iau şi reactoarele de la Cernavodă”, a scris miercuri pe Facebook, Victor Ciutacu.

Dan Diaconescu a revenit, miercuri în jurul prânzului, din străinătate, acesta părăsind teritoriul României, luni, după ce a refuzat să semneze contractul de privatizare al combinatului Oltchim. Așteptat de o masă mare de ziariști la Otopeni, Dan Diaconescu a făcut o serie de declarații legate de vizita sa în străinătate, lansând totodată și atacuri dure la adresa premierului Victor Ponta, în replică la afirmațiile acestuia din ultimele zile: “Domnul procuror Ponta ne-a spus acum câteva zile: banii sau viaţa domnule Diaconescu! Îmi dau şi viaţa, îmi dau şi banii, doar să salvăm Oltchimul. Domnul procuror Ponta ne-a condamnat deja la 15 ani de puşcărie pentru Oltchim, îi facem dacă trebuie.”, a spus Diaconescu, precizând că el este un ”biet jurnalist din Caracal”, omul plecat de jos de tot, ”care a ajuns să se lupte acum cu ciocoii”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel