Victor Cionga, directorul general al BVB, revocat din funcţie

cionga
cionga

Directorul general al Bursei de Valori București, Victor Cionga, a fost revocat din funcție. Decizia a fost luată de consiliul de Administrație al BVB.  Victor Cionga a fost numit la conducerea BVB în urmă cu șapte luni, iar acesta va rămâne la conducerea executivă a BVB pentru încă două luni, perioadă în care se va căuta un înlocuitor.

Consiliul de Administraţie al Bursei a analizat, joi, activitatea lui Cionga în primele şase luni de mandat şi, prin votul administratorilor, s-a decis revocarea acestuia, informează Mediafax.

 La începutul anului 1998, Cionga a fost numit director general adjunct la compania de brokeraj Raiffeisen Capital and Investment, iar apoi a fost promovat director general la Raiffeisen Financial Advisors (RFAR). El a condus RFAR până la începutul anului 2004, când s-a întors la Raiffeisen Capital and Investment pe postul de director general adjunct până în 2007.

 Cionga a preluat conducerea executivă a Bursei de Valori Bucureşti în luna septembrie a anului 2012, la două luni după ce a fost numit director general de către Consiliul de Administraţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel