Vicepreşedintele ANRP Cătălin Teodorescu şi-a dat demisia

Vicepresedintele ANRP Catalin Teodorescu
Vicepresedintele ANRP Catalin Teodorescu

Premierul Emil Boc l-a eliberat, joi, pe democrat-liberalul Cătălin Florin Teodorescu din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), cu rang de subsecretar de stat.

Vicepresedintele ANRP Catalin TeodorescuÎn decizia premierului, publicată în Monitorul Oficial, se arată că Teodorescu şi-a dat demisia din funcţia de la ANRP la data de 1 noiembrie, transmite Agerpres.

Membru PDL Argeş, Teodorescu fusese numit vicepreşedinte al ANRP în 8 august 2009, prin decizie a premierului Boc.

Pe 5 octombrie, Boc a eliberat-o din funcţia de preşedinte al ANRP pe Crinuţa Nicoleta Dumitrean, la cererea acesteia, şi în locul ei a numit-o pe Dorina Danielescu, fost procuror la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism din Parchetul General.

Pe 29 august, premierul a demis un alt vicepreşedinte al ANRP, Virgil Baciu, imediat după ce subsecretarul de stat fusese arestat preventiv pentru 29 de zile într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă.

Baciu fusese trimis în judecată în 2007 într-un alt dosar, pentru luare de mită şi abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecinţe deosebit de grave.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel