Vezi ultimele fotografii ale lui Paul Walker

Vestea că Paul Walker a decedat într-un teribil accident rutier a șocat o lume întreagă și în special pe cei care l-au văzut chiar cu puțin timp înainte să moară, mai ales că actorul s-a lăsat fotografiat lângă mașina Porsche în care și-a găsit sfârșitul cu doar 30 de minute de a se sui în ea, potrivit celor de la tmz.com.

O altă fotografie, în care apare actorul Paul Walker, și care a fost realizată cu aproximativ două ore înainte de tragicul accident, a fost postată de un prieten al său pe Facebook.

"Preţuieşte fiecare clipă. Fotografie făcută pe 30 noiembrie 2012, ora 2.56 PM, cu două ore înainte de moartea lui", stă scris pe fotografia pe care Bill Townsend a postat-o pe contul său de Facebook și în care apare alături de prietenul său, Paul Walker, scrie libertatea.ro.

Anterior acestei postări, Bill încă spera că știrea care anunța decesul prietenului său nu este adevărată: "Ştirile anunţă că Paul Walker a murit. Am fost lângă el cu nici două sau trei ore înainte. Am vorbit despre maşini, iar el era aşa de fericit să îşi vadă prietenii adunaţi. Sper să nu fi fost el în maşina distrusă, dar dacă a fost atunci a murit făcând ceea ce iubea, adică fiind la volan şi conducând. Lumea a pierdut un înger. Paul şi-a dedicat mare parte din viaţă ajutând copii defavorizaţi şi oameni cu nevoi, prin fundaţia lui. Recent i-a ajutat pe cei afectaţi de tornade în Vestul mijlociu al SUA şi pe cei din Filipine. Chiar astăzi au fost donate sute de jucării. Dacă aceste ştiri sunt adevărate, eu voi face totul pentru a duce la capăt ceea ce Paul îşi propusese".

Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, a murit într-un tragic accident rutier. El era pasager în maşina condusă de un prieten, care și el a decedat în același accident.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel