Vezi de ce Cristian Ţânţăreanu şi-a luat bicicletă

cristiantantareanu_tn
cristiantantareanu_tn

Milionarul Cristian Țânțăreanu a fost nevoit să-și ia bicicletă. Asta nu pentru că dorește să facă mișcare, ci pentru că Fiscul i-a pus sechestru pe două limuzine, doarece afaceristul de la Corbeanca ar avea datorii la stat. . Mai exact, ar avea de dat 100 de mii de euro pentru tranzacţii făcute în 2008. Omul de afaceri a contestat însă în instanţă datoria şi nu e foarte afectat: luni pleacă în vacanţă în Republica Dominicană.

Ţânţăreanu a mai spus că maşinile sunt încă în curtea lui, însă reprezentanţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Ilfov au venit zilele trecute şi i-au ridicat actele. Cele două maşini de lux urmează să fie scoase la licitaţie de ANAF, înainte de finalizarea procesului.

Automobilul de teren al lui Ţânţăreanu, un Mercedes Benz, tip ML 320, de culoare vişinie e din 1998, şi are 117.491 kilometri la bord.

Vânzarea maşinilor se va face printr-o licitaţie publică programată pentru începutul lunii viitoare, pe 2 februarie, la ora 11:00, la sediul Administraţiei Finanţelor Publice Buftea. Cei interesați trebuie să achite o taxă de participare la licitaţie în valoare de 10% din preţul de pornire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel