Vezi ce recompensă s-a pus pe capul elevei bătăușe din Brăila

eleva braila dc
eleva braila dc

Un utilizator Youtube a postat un filmuleț în care instigă la violență, spunând că oferă recompensă în valoare de 2.000 de lei celui care o va bate și umili pe eleva Angelica Dima din Brăila, adolescenta care i-a aplicat același tratament unei alte fete. 

Clipul în care adolescenta din Brăila cunoscută și sub numele de ”Copănika” își umilea o rivală în dragoste a strâns mii de vizualizări, majoritatea aducând de la sine condamnări aspre pentru eleva bătăușă. Un utilizator de Youtube înregistrat cu numele ”Marian,” a făcut ceva mai mult, anunțând că oferă 2.000 de lei pentru cel care o va ”umili și maltrata” pe Angelica Dima, scrie cancan.ro. ”Reprezint un grup de persoane care am fost mișcați de agresiunea Copănikăi asupra acelei fete nevinovate și am decis să punem mână de la mână ca să oferim o recompensă de 2.000 RON acelora care o vor umili şi o vor maltrata pe această târfă în public. Nu încurajăm violenţa, dar ăsta este un caz excepţional," se arată în mesaj.

Persoana care a făcut anunțul lasă și o adresă de e-mail, unde spune că așteaptă ”mesaje și fișiere video” care să folosească drept dovadă, pentru cine realizează cele cerute în postare.

După apariția pe internet a unui filmuleț în care Angelica Dima, o adolescentă din Brăila, lovește și umilește o elevă, poliția s-a autosesizat, iar conducerea liceului unde era înscrisă a decis să o exmatriculeze pe fata poreclită ”Copănika.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel