Vezi ce-i transmite EBa pe twitter, mamei sale, cu ocazia Sf. Marii

maria
maria

Credincioșii ortodocși și catolici sărbătoresc miercuri Adormirea Maicii Domnului numită în popor şi Uspenia sau Sfânta Maria Mare. Cu prilejul acestei zile, fiica cea mică a președintelui suspendat Traian Băsescu, Elena, îi transmite mamei sale, Maria, un mesaj pe twitter.

”Să trăiești cu numele, mami!”, a scris, miercuri, pe twitter Elena Băsescu, cu ocazia zilei onomastice a Mariei Băsescu, mesajul fiind însoțit și de o fotografie în care Elena este alături de de sora sa cea mare, Ioana, și mama lor.

De asemenea, mezina familiei Băsescu are un mesaj de ”La mulți ani!” și pentru toți cei care poartă numele Sfintei Marii.

”La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sfintei Marii!”, își încheie mesajul postat pe twitter, Elena Băsescu, care nu peste mult timp va deveni doamna Ionescu.

Citește și Nunta Elenei Băsescu amână Școala de vară a PDL

Fiica cea mică a președintelui Traian Băsescu se va căsători în prima zi a lunii septembrie cu Bogdan Ionescu (alias Syda), nasii celor doi miri fiind președintele Organizației de Tineret a PDL, Răzvan Mustea, fost ministru al Comunicațiilor în guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu, și soția sa, Aura.

Citește și EBa va fi cununată de un fost ministru în guvernul Ungureanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel