Vezi care este recompensa pentru prinderea agresorului de la Mamaia

recompensa
recompensa

Unul din cei doi fii ai președintelui Consiliului de Administraţie al Qatar Airways, Akbar al Baker, bătut la deschiderea unui club din Mamaia, oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru prinderea agresorului.

Scandal la deschiderea unui club de fițe din Mamaia. Unul din cei doi fii ai milionarului Akbar al Baker, preşedintele Consiliului de Administraţie al Qatar Airways se distra cu un grup de prieteni. La un moment dat, un român a încercat să flirteze cu o tânără din anturajul arabului, fapt care a declanșat o bătaie între cei doi. Potrivit Cancan.ro, fiul milionarului arab a fost rănit destul de serios la ochi.

Bodyguarzii care nu au intervenit la timp pentru aplanarea conflictului au fost schimbați, deși i-au aplicat ulterior tânărului român o ”corecție” în parcare, iar grupul de arabi, care au părăsit clubul, după ce s-au calmat, au anulat rezervările făcute pentru următoarea seară.

Cu toate acestea, prietenii fiului milionar au promis verbal, ulterior,o recompensă de 100.000 de euro celui care le va divulga identitatea tânărului român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel