Vezi aici programul Teatrului Metropolis în perioada 8 - 20 noiembrie

spectacol
spectacol

Două săptămâni cu spectacole demne de urmărit la Teatrul Metropolis, unde, în perioada 8 - 20 noiembrie, pe scena instituției culturale actorii își vor încânta publicul cu  zece spectacole diferite, precum Floare de cactus, Doi pe o bancă, Baba care ascultă Abba sau Paris, mon amour.

De ziua Sf. Mihail și Gavriil, la Teatrul Metropolis din Capitală se joacă, începând de la ora 19.00, piesa Floare de cactus, de Barillet și Grady, a cărei regie, decor și ilustrație muzicală este semnată de către Alice Barb. Timp de două ore fără pauză, spectacolul propus de Teatrul Metropolis  "este o comedie despre iubire, despre cum trebuie să iubești și despre cum să iubești pe cine trebuie" după cum însăși Alice Barb povestește.

"Am dorit să realizez un spectacol fermecător, spumos și efervescent ca o cupă de șampanie frantuzească, pe care publicul să o bea în fiecare seară împreună cu noi în cinstea Adelei Mărculescu, a minunaților ei parteneri de scenă și a iubirii”, Damian Crâsmaru, pe Cristiana Răduță-Bobic, Lucian Ghimisi, Theodor Danetti / Mihai Niculescu și Rudy Rosenfeld, a explicat regizorul piesei.

Vezi aici programul integral al Teatrului Metropolis, în perioada 8-20 noiembrie

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel