EXCLUSIV  Vești minunate pentru o ZODIE. Săptămână perfectă pentru INVESTIȚII. Daniela Simulescu: Vă merge mintea brici!

Vești minunate pentru o ZODIE. Săptămână perfectă pentru INVESTIȚII. Daniela Simulescu: Vă merge mintea brici! / Foto: Pixabay, de Nattanan Kanchanaprat
Vești minunate pentru o ZODIE. Săptămână perfectă pentru INVESTIȚII. Daniela Simulescu: Vă merge mintea brici! / Foto: Pixabay, de Nattanan Kanchanaprat

Una dintre zodii va avea o săptămână perfectă pentru investiții.

„Mercur și-a oprit retrogradarea în Casa a 3-a, vă merge mintea și mai brici de data aceasta, dar aș vrea să vorbim despre un aspect și mai important. Toate aceste planete din Capricorn fac un aspect bun cu Jupiter din Casa a 5-a. Este o săptămână bună de investiții sau de căutat oferte bune, indiferent de ce vă doriți voi. Fie că vă doriți să vă luați o casă sau să vindeți o casă, fie că vreți să vindeți un teren sau să închiriați ceva, tot ce ține de mișcare, de acte, de investiții, aveți aspecte minunate, dar vedeți că trebuie făcuți pași.

Nu înseamnă că săptămâna aceasta găsiți și rezultatul cel mai bun, oferta cea mai bună, dar trebuie căutat pentru că dintr-o ofertă găsiți niște oameni și săptămâna aceasta este de ajuns să găsiți un om, el vă va spune două lucruri, din alea două lucruri veți găsi alte lucruri și tot așa. Cu cât vă îmbogățiți aria de cunoștințe, cunoștințe și de oameni, și de idei sau gânduri, cu atât o să vă priască vremurile ce vin. Folosiți toate aceste aspecte.

Vești minunate și pe plan personal

Conjuncția Venus-Marte în Casa a 3-a vorbește și pentru voi de stabilizarea relației, poate vreți să vă căsătoriți, poate vreți să luați decizii în acest sens, poate vă gândiți să faceți un copil, adică următorul pas al relației, în ce investesc. Suntem într-o relație de atâta timp, ne simțim bine, suntem echilibrați, hai să vorbim despre următorul pas, în ce investim tot ce am câștigat până acum. Vrem să ne căsătorim, vrem să ne mutăm împreună sau mai degrabă dacă sunteți la pensie vă gândiți ce ați putea face cu partenerul vostru. Dacă nu sunteți într-o relație vă veți gândi ce ați putea face pentru voi în următoarea perioadă.

Conjuncția din Casa a 3-a vorbește de drumuri, de mult studiu și vorbește și de comunicare cu persoanele cele mai dragi, că dacă sunteți singuri, această conjuncție vă poate împinge să vă sunați unchiul, mătușa, să sunați pe cineva, să nu stați să vă simțiți singuri. Folosiți săptămâna următoare pentru că este foarte bună.”, le spune astrologul Daniela Simulescu celor din zodia Scorpion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel