Vești minunate pentru o ZODIE în această săptămână: Laude, premii și bonusuri la locul de muncă

Consiliul Investitorilor Străini, despre taxa de solidaritate: Penalizează companiile care se conformează fiscal / Foto ilustrativ: Pixabay
Consiliul Investitorilor Străini, despre taxa de solidaritate: Penalizează companiile care se conformează fiscal / Foto ilustrativ: Pixabay

Una dintre zodii va avea o săptămână foarte bună la locul de muncă.

"Săptămâna pentru voi începe în forță. Această conjuncție Soare-Mercur vă dă energie, vă bagă în priză chiar aș putea spune. E adevărat, vă dă un exces de zel, vă zăpăcește, sunteți foarte activi, nu vreți să stați locului, nu vreți să simțiți anumite lucruri, fugiți de emoții, fugiți de anumite senzații și aveți impresia că dacă vă țineți ocupați scăpați de anumite situații sau de anumite stări care nu vă convin. Nu mai sunteți conștienți de anumite sentimente. E clar că fugiți de ceva. Dacă aveți chef să călătoriți, să vă plimbați, să învățați, este clar că fugiți de ceva.

Acum e clar că dacă acea călătorie vă ajută să vindecați și de ce fugiți e perfect, dar dacă ceea ce studiați sau unde vă duceți e doar așa să fie, superficial, nu vă va ajuta la absolut nimic. Bineînțeles că aveți această tendință să fiți moraliști, dar toată lumea o are în perioada aceasta. Luna Nouă se petrece în casa a 9-a . E o casă de obiective pentru voi, e o casă care vă ajută să vă gestionați anumite situații legate de acte, documente, de chestiuni administrative.

Daniela Simulescu: Laude, premii, bonusuri, vă place!

Să nu uităm că Venus este în casa a 10-a. Chiar dacă Venus în principiu are legătură cu amorul, la voi casa a 10-a are legătură cu partea profesională. S-ar putea să primiți laude, s-ar putea să fiți apreciați, s-ar putea să primiți premii, bonusuri, vă place. Vă place să fiți în atenție în această perioadă și v-aș recomanda să o și faceți. Ar mai fi ceva de precizat, în casa 11-a Jupiter-Saturn în continuare își fac veacul pe acolo. Cel puțin până la final de decembrie când Jupiter va ieși de acolo. E o săptămână bună pentru socializare.

Să nu stați în casă, să nu vă izolați, aveți nevoie de discuții. Aveți nevoie să vă jucați, nu știu, vă duceți undeva și vă întâlniți cu persoane, să cunoașteți, să vă faceți prieteni noi, să ieșiți mai mult din case, să vă faceți curaj și să căutați să explorați mai mult lumea din care faceți parte, indiferent unde sunteți sau ce faceți. ", le spune Daniela Simulescu celor care sunt în zodia Berbec. Citește continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel