Vești îmbucurătoare pentru Gemeni, Balanță, Vărsător, Săgetător. Provocări și haos pentru Rac și Capricorn, după 21 mai

Foto Pexels
Foto Pexels

Sezonul Gemenilor se va resimți serios în viețile unora dintre zodii. 

Soarele se va muta pe 21 mai în semnul Gemenilor. Și ne va ajuta să facem trecerea de la consecvența și rigiditatea Taurului la nevoia de schimbare și diversitatea Gemenilor. Cel puțin până pe 21 iunie, vom fi mai dornici de socializare, vom trece prin mici schimbări în viața de zi cu zi și vom avea tendința de a jongla cu mai multe activități în același timp. 

Oricum, semnul Gemenilor are rolul de a ajuta sămânța plantată în sezonul Taurului să prindă rădăcini în “solul fertil” al Racului, astfel încât să încolțească în sezonul Leului. 

Logica astrologiei poate fi aplicată și în rutina noastră. Dacă am fost destul de statici, și la propriu și la figurat, putem folosi perioada 21 mai-21 iunie pentru a găsi și alte fațete ale unei situații. De ce să folosim doar unul dintre grade când avem 360 la dispoziție? Bineînțeles, comunicarea va fi cea care ne va ajuta să vedem lucrurile diferit. 

Și cum până pe 3 iunie, vom “beneficia” și de retrogradarea lui Mercur, stăpânul Gemenilor, putem spune că avem șanse reale de a relua situații din trecut cărora să le dăm noi direcții. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele intră în semnul vostru, vă aduce vitalitate, curaj, poftă de viață, o să vă planificați concediul, o să ieșiți, o să mergeți la tot felul de evenimente. O să vă priască. Fiți atenți la tot ce înseamnă sănătate, aveți grijă și la hrană și odihnă. Și vă veți lua mult mai în serios. Oricum, nu vă veți plictisi deloc până pe 21 iunie!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Vă priește, fiind semn de aer. Vă ajută, e o perioadă bună pentru studii, examene. S-ar putea să simțiți nevoia să credeți în ceva. S-ar putea să vă reluați principiile și valorile. Să vedeți în cine credeți și mai ales, de ce credeți. O să vă gândiți cum să faceți să vă fie mai bine. O perioadă bună de călătorii până pe 21 iunie. 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel