Vești bune și rele, odată cu eclipsa din mai, pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Balanță, Pești. Relațiile cu șefii se schimbă

Foto Pexels
Foto Pexels

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce în prim-plan previziunile pentru fiecare zodie și ascendent cu ocazia eclipsei totale de Lună din Scorpion. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Tot ce ține de intimitate, de resurse pe care le împarți, de secrete, acestea vor fi aduse la suprafață, lucruri pe care nu ai dorit să le lași să se afle. Secrete de familie care pot fi destul de dureroase vin în fața ta. Trebuie să renunți la un mod de a cheltui banii. Se pierd niște bani aici și poate în urma acestei crize îți vei da seama cum să câștigi mai bine, ce poți face pentru a fi independent.

Taur/ Ascendent în Taur

O asemenea eclipsă la voi poate veni cu o pierdere, o rupere sau o trezire. S-ar putea să îți dai seama că aștepți prea mult ca problemele să se rezolve de la tine. Renunță la o relație toxică, renunță la propriul tău comportament toxic. Nu mai rămâne în același loc și ai grijă la așteptări.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Ascendentul momentului este chiar în Gemeni. Cum anume v-ați implicat la locul de muncă? Ce anume ați făcut doar pentru a le face pe plac celorlalți? Dacă stați cumva într-un stres continuu doar din cauză că i-ați pus pe ceilalți pe un piedestal? Aveți sentimentul că dezamăgiți, nu e cazul să luați personal anumite situații de la locul de muncă. Aveți grijă și cu obiceiurile voastre, cu stilul de viață.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru cei care au copii este posibil să aibă o relație destul de conflictuală cu aceștia. Aveți grijă și nu vă mai stresați atât de mult, acceptați-i pe ceilalți. Nu mai trageți de cei din jurul vostru, vă uitați la suferința celorlalți, doar pentru că și voi înșivă suferiți. Aveți nevoie de limite.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel