Veste tristă pentru elevi: automatele de cafea din şcoli vor fi scoase

automate_cafea
automate_cafea

Toate automatele de cafea din școlile din județul Suceava urmează a fi desființate, până pe 4 aprilie. Măsura a fost propusă de prefectul de Suceava, Florin Sinescu, care a invocat un ordin al Ministerului Sănătăţii din 2008, potrivit căruia în incinta şcolilor se poate vinde numai apă potabilă sau minerală îmbuteliată.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică, Inspectoratului Şcolar Judeţean şi primarilor din judeţ ca în maxim o săptămână să fie scoase toate automatele de cafea din unităţile de învăţământ în care au fost deja amplasate, scrie monitorulsv.ro.

„Având în vedere prevederile acestui ordin, în unităţile de învăţământ este interzisă comercializarea băuturilor de tip ceai, cafea, capuccino şi altele, motiv pentru care am solicitat scoaterea tuturor aparatelor de cafea din şcoli”, a spus prefectul judeţului Suceava.

În schimb, potrivit unui ordin al Ministerului Sănătăţii emis în luna septembrie 2008, în incinta şcolilor se poate vinde numai apă potabilă sau minerală îmbuteliată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel