Venus-Lilith în Rac, 27 iulie 2022. La ce să se aștepte femeile, astăzi, până la sfârșitul zilei. Vezi ce îți spune zodia

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)

Pe 27 iulie, Venus face o conjuncție cu Lilith, în semnul Racului. Venus reprezintă feminitatea/iubirea, iar Lilith independența/tot ce este reprimat într-o femeie. Putem fi fermecători, magnetici, dar și egoiști sau superficiali. 
 

V-ați întrebat vreodată de ce este atât de atractivă Lilith? De ce exercită atât de multă fascinație asupra minții umane? Deoarece este învăluită într-o aură de mister, nu știm cine este cu adevărat și ne este și teamă de acțiunile și efectele pe care le-ar putea avea asupra noastră, mai ales că astrologic vorbind are o reputație proastă. Însă nu este, oare, acesta un trend al femeilor puternice, nu ajung cumva să aibă o reputație proastă, tocmai pentru că nu sunt înțelese și acceptate?

E posibil să rupem puțin barierele necunoscutului astăzi.

Figura revoluționară a lui Lilith încă menține un efect năucitor asupra noastră și asta probabil din cauza faptului că nu știm foarte multe lucruri despre ea. Lilith, femeia independentă, cunoscută ca fiind un demon al nopții sau prima soție a lui Adam, umple pagini de mitologie cu trecutul său controversat. În mitologie, cearta dintre Adam și Lilith, prima soție a sa, a pornit tocmai de la drepturile egale pe care le reclama femeia, drepturi pe care și le dorea respectate și atunci când venea vorba despre relațiile intime. În timpul unui act sexual, Lilith a refuzat să se supună instrucțiunilor lui Adam și a cerut să stea ea deasupra lui, prin urmare el a încercat să o oblige folosind forța. Aceasta a fost picătura care a umplut paharul, iar Lilith l-a părăsit pe Adam, considerând că nu va accepta niciodată să îi fie altceva decât egală. 

Cine era Lilith şi cum arăta în viaţa reală? Tehnologia dezvăluie chipul uneia dintre cele mai misterioase femei din istorie (FOTO).

Aveți curaj, fiți puternice, fiți independente, dragi femei, cu ocazia acestei conjuncții, iar pentru bărbați, nu uitați că există în interiorul vostru și energie de natură feminină și puteți folosi și voi resursele acestui eveniment astrologic marcat de curaj și independență.

Ce anume aduce Lilith în viețile zodiilor azi și unde anume vor căpăta curaj sau forță a seducției? În ce culori vor vedea?

Berbec/ Ascendent în Berbec

S-ar putea să vezi negru în fața ochilor din cauza a câte ai suportat din cauza familiei. Conjuncția Venus-Lilith se petrece în casa a 4-a, dacă ați făcut prea multe compromisuri de dragul familiei, poate ar fi cazul să vă opriți și să le spuneți că îi iubești, dar ai dreptul să spui: „vă iubesc, dar astăzi este despre mine!”

Taur/ Ascendent în Taur

Cu siguranță vi se cam aprind privirile, însă și vorbele. Vedeți în culorile pasiunii azi, în nuanțe de roșu, purpuriu și vișiniu. Cuvintele voastre pot fi „spicy”, dulci-picante. Sunteți provocatori și aveți o putere uimitoare de seducție. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Voi vedeți bucurie în toate culorile obiectelor pe care le-ați cumpăra. Aveți astăzi bucuria de a cheltui. Conjuncția Venus-Lilith se petrece în casa a 2-a, a resurselor, s-ar putea să vă doriți să cumpărați ceva sexy, care să vă pună în valoare. 

Rac/ Ascendent în Rac

Voi o să vedeți azi viața în nuanțe strălucitoare, aurii. În locul vostru m-aș bucura de viață cum nu m-am bucurat niciodată, vă transmite astrologul Daniela Simulescu, m-aș gândi la ce îmi doresc eu cu adevărat, ce mă împinge pe mine, ce anume îmi oferă cu adevărat motivație. 

Leu/ Ascendent în Leu

E posibil să vă atragă și pe voi ceea ce e roșu, însă aveți grijă să nu cumva să fie roșu de la semafor, nu roșu de la dragoste. Sigur că ce este interzis este și atractiv, dar fi bine să aveți mai multă grijă în ce și mai ales în cine credeți. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel