Urmărește emisiunea live



Vaslui: Copil de nouă ani, căzut pe ulița satului, în comă alcoolică

coma_alcoolica
coma_alcoolica

Un copil în vârstă de nouă ani, din comuna vasluiană Puşcaşi a ajuns, duminică, în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce, fiind lăsat nesupravegheat de familie, a băut vinul dintr-o sticlă rămasă pe masă după un praznic.

Copilul a căzut pe ulița satului, iar rudele băiatului au solicitat numărul de urgenţă 112. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a preluat copilul în stare gravă, scrie Agerpres.

Potrivit dr. Daniel Ungureanu de la SAJ Vaslui, "copilul a fost găsit în loc public, căzut pe uliţa satului, era inconştient şi cu tegumentele reci. Era în prezenţa familiei. Mama şi bunica au declarat că a rămas nesupravegheat şi copilul a consumat alcool dintr-o sticlă. I s-a acordat primul ajutor. A fost stabilizat şi transportat la spitalul din Vaslui pentru continuarea tratamentului. Dacă nu era depistat la timp, starea lui se agrava. A stat în mediu rece, hipotermia se accentua şi starea ar fi putut mult mai gravă".

Pentru a vedea dacă băiatul de nouă ani și cei trei fraţi minori ai săi sunt în siguranţă în familie, a fost anunțată Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, care urmează să demareze o anchetă în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel