Vânzătorul Furadan-ului în cazul Mădălina Manole a fugit în Spania

Cristian Urziceanu, cel care ar fi vândut Furadanul cu care Judecătorul de la Tribunalul Bucureşti (TB) care a emis, în 18 octombrie, mandat de arestare preventivă în lipsă, pentru 30 de zile, pe numele lui Sorin Cristian Urziceanu arată, în motivarea deciziei, că potrivit unei adrese a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, depusă de anchetatorii bucureşteni la dosar, Uriceanu se află în Spania, informează Mediafax.

Judecătorul mai scrie, în motivare, că bărbatul nu s-a prezentat la Parchet pentru a fi audiat în dosar, pe numele lui fiind emis un mandat de aducere pe care anchetatorii nu l-au putut aplica pentru că Urziceanu nu a fost de găsit, el sustrăgându-se astfel urmaririi penale.

Magdalena Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere.

În 12 august, legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole şi au constatat că artista înghiţise doar Furadan, nefiind găsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit, potrivit declaraţiilor directorului general al INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu.

Citeşte şi:

Mădălina Manole a înghiţit doar Furadan, arată expertiza IML

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel