Vadim, despre cazul Cămătaru: Se cuplează în mod voit infracțiunea cu animalele

vadim
vadim

Corneliu Vadim Tudor și-a spus părerea în cazul Cămătarilor. În contextul anchetării a  29 de interlopi care fac parte din cele mai influente grupări mafiote din Bucureşti, oamenii legii au găsit, în timpul perchezițiilor, acasă la Nuțu Cămătaru o grădină zoologică: patru lei, doi urși, un cerb, o cărprioară, dar și păsări sălbatice. Astfel, s-a ridicat problema unei legături între acțiunea mafiotă a Cămătarilor și animalele sălbatice. Au existat voci care nu au exclus posibilitatea ca dușmanii lui Nuțu să ajungă în cușca leilor. 

Corneliu Vadim Tudor, președintele PRM, a susținut, printr-o intervenție televizată la RTV, că "se cuplează în mod voit infracțiunea cu aceste animale". A mai spus "să lase animăluțele acolo pentru a vedea statutul lor". El a adăugat "Vă rog din tot sufletul, lăsați animalele în pace". Președintele PRM a mai spus că "este o acțiune propagandistică". "Să-mi spună mie ce au mai făcut ei (n.r. frații Cămătaru) de când au fost eliberați până acum".

Citește și Lei, urși, cerbi, cai tranșați și o cameră de tortură la ferma lui Nuțu Cămătaru

Nuțu Cămătaru, pe numele lui adevărat Ion Balint, este acuzat, alături de alți 28 de interlopi ai Capitalei, că în perioada 2008 - 2012, s-a implicat în conflicte stradale în care s-au folosit inclusiv arme de foc "în scopul asigurării supremaţiei la nivel infracţional în municipiul Bucureşti". Situațiile au pus în primejdie viața şi integritatea corporală a membrilor grupării, dar şi a altor persoane. De asemenea, membrii celor două clanuri au săvârşit infracţiuni de violenţă, "generatoare de beneficii financiare substanţiale", în urma recuperării unor împrumuturi de bani daţi cu camătă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel