EXCLUSIV  Uranus în Taur. Astrolog DCNews, atenționare: Ne temem. Lucruri inimaginabile! Ne lovește

Ema Apostu / 12 apr 2019 / 19:55 Salveaza PDF Comentarii

Daniela Simulescu, astrologul DCNews, a vorbit despre tranzitul lui Uranus în Taur, până în 2026, dar şi despre marile surprize pe care ni le va aduce.

"În astrologie, când vorbim despre Uranus, ne temem puţin. De ce? Pentru că Uranus este în zona surprizelor. Te poţi gândi la 1.000 de scenarii, iar Uranus ţi-l aduce fix pe ăla la care nu te-ai fi gândit. Îţi aduce ceva inimaginabil. Este plin de surprize", spune Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

"Uranus ne loveşte"

 

"În astrologie, înseamnă surpriză, neobişnuit, nonconformism, ştiinţă, lumină, electricitate, spontaneitate, schimbări la 180 de grade, revoluţii, inovaţie, rupere. Dar rupere bruscă. De asemenea, persoanele uraniene sunt excentrice în comportament şi înfăţişare. Tot ce este diferit şi nu respectă reguli este Uranus. Ne vom lovi de situaţii în care nu vom avea ce face.

De asemenea, Uranus este zona în care suntem geniali şi gândim la viitor. Lui Uranus îi place tot ce înseamnă internet, inteligență artificială. Uranus aduce multă intuiţie, în zona banilor, în zona carierei (...) Uranus este pur şi simplu şi ne loveşte", a mai spus astrologul DCNews.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22