Un tren a lovit un microbuz, în Cluj, Două persoane rănite, circulaţia feroviară întreruptă

tren, locomitiva in gara
tren, locomitiva in gara

Două persoane au fost rănite, iar circulaţia feroviară a fost întreruptă aproximativ două ore, vineri dimineaţă, după ce un microbuz a fost lovit de un tren în localitatea Dezmir, judeţul Cluj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, un microbuz a fost lovit de un tren la trecerea de cale ferată de la intrare în Dezmir, în jurul orei 4.40. Microbuzul lovit de tren a fost târât zeci de metri, fiind distrus în proporţie de 80 la sută, transmite Mediafax.

La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale de descarcerare şi mai multe echipaje medicale.

Din primele informaţii rezultă că microbuzul transporta marfa şi se îndrepta spre Dezmir. În microbuz se aflau două persoane, mamă şi fiu, bărbatul fiind la volan. În urma impactului, şoferul a fost rănit grav, fiind transportat la spital, iar femeia, rănită uşor. Din cauza accidentului, circulaţia feroviară în zonă a fost întreruptă aproximativ două ore.

"Şoferul unui autoturism care se deplasa din direcţia Cluj-Napoca spre Dezmir, nu a oprit la culoarea roşie a semaforului la trecerea cu calea ferată şi a fost lovit de o locomotivă care circula în direcţia Cluj-Napoca-Ilva Mică. În urma accidentului, şoferul şi un pasager din microbuz au fost răniţi, fiind transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) 1 Cluj. Circulaţia pe calea ferată a fost blocată aproximativ două ore" a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Alma Bruja-Brehariu .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel