Un tractor plin cu ţigări a fost oprit cu focuri de armă la Oravița

cigarettes
cigarettes

Poliţiştii de frontieră de la graniţa româno-sârbă de la Oraviţa au tras cu arma după un tractorist care venea dinspre Serbia, după ce acesta a refuzat să oprească la semnalele patrulei, bărbatul reuşind totuşi să scape după ce a abandonat tractorul plin de ţigări pe care-l conducea.

Incidentul s-a petrecut miercuri seară, când o patrulă formată din poliţişti de frontieră de la Oraviţa a observat un tractor cu remorcă. Şoferul tractorului a refuzat să oprească şi a încercat să se întoarcă spre Serbia. În aceste condiţii, poliţiştii români au tras cu arma, mai întâi în aer, apoi în pneurile tractorului şi ale remorcii. Vehiculul s-a răsturnat într-un şanţ, iar bărbatul a sărit din tractor şi a reuşit să fugă pe jos spre Serbia.

Verificând încărcătura, poliţiştii de frontieră români au găsit aproape 14.000 de pachete de ţigări provenind din magazinele duty-free.

"Au fost anunţate de urgenţă autorităţile sârbe, cercetările fiind continuate în comun cu acestea, pentru identificarea şi depistarea persoanei în cauză. În semiremorca tractorului a fost găsită cantitatea de 13.996 pachete de ţigări marca Marble, netimbrate, de provenienţă duty-free, în valoare aproximativă de 69.980 lei. Întreaga cantitate de ţigări, precum şi mijlocul de transport au fost ridicate în vederea confiscării", se mai arată în comunicatul citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel