Un șofer de autobuz din Cluj a devenit viral după ce s-a filmat dansând pe ritmurile melodiei 'Fericire' cântată de Loredana / Video

Șofer de autobuz din Cluj, viral pe ritmurile melodiei 'Fericire' cântată de Loredana
Șofer de autobuz din Cluj, viral pe ritmurile melodiei 'Fericire' cântată de Loredana

Un șofer de autobuz din Cluj a devenit viral pe Tik Tok, după ce s-a filmat la locul de muncă pe ritmurile melodiei 'Fericire' cântată de Loredana și 'regii' manelelor.

Răzvan Lăcătuș este șofer al Companiei de Transport Public din Cluj-Napoca. Bărbatul, cunoscut oamenilor din cartierul Gheorgheni, a devenit celebru în toată România, după ce a postat un clip pe Tik Tok, pe ritmurile melodiei 'Fericire' cântată de Loredana Groza și 'regii' manelelor. 

Șoferul a găsit o modalitate amuzantă de a îmbina utilul cu plăcutul chiar la locul de muncă. Imaginile sunt filmate în autobuz, fără călători, probabil la capăt de linie. Clipul a fost vizionat de peste 31.500 de internauți.

Iată video:

@razlock

Dacă tot e în trend...pățăști ##fy ##foryoupage ##busdriver ##clujnapoca ##josmasca ##bunadimineata

♬ Buna dimineata - Loredana & Costi & Culita Sterp

Amintim faptul că celebra cântăreață Loredana Groza și 'regii' manelelor au reușit o premieră în muzica românească. Piesa 'Fericire' a doborât recordurile la nivel mondial. Piesa a ajuns pe locul 8 în topul mondial.

VEZI ȘI EROUL ZILEI: Vasile, șofer de troleibuz. A returnat o geantă plină cu bani: ”Plângea. Mi-a mulțumit nespus”

Melodia compusă de grupul de artiști format din Jador, Florin Salam, Costi Ioniță, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie este una dintre cele mai ascultate de români. Timp de două săptămâni melodia s-a aflat pe primul loc.

După aprecierile, dar și criticile aduse la adresa sa, Loredana a transmis un mesaj. Loredana, care se semnează 'Lori din Onești', spune despre melodia 'Fericire', pe care o cântă alături de Jador, Florin Salam, Costi, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan, Nicu Paleru, Adi Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie, că 'Muzica este iubire! Muzica este #Fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă... de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap... reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt că o regină. Tzuki. Lori din Onești'. 

VEZI ȘI Gesturi de urmat. Aproximativ 3000 de euro găsiți în autobuzele din Cluj-Napoca într-o singură zi. Banii au fost restituiți proprietarilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel